Simpelweg omdat er altijd al zoveel wetten en regels zijn geweest voordat je een kaart in de rest van de wereld, kun je bijvoorbeeld niet iemand anders zijn kaart lenen en gaan winkelen omdat je moet altijd wat ID laten zien voordat ze kaarten accepteren in Europa. In Nederland kun je gemakkelijker een creditcard krijgen. Doorgaans kun je op spaarbuidel.nl gemakkelijk creditcards vergelijken om de beste aanbieder te vinden.

In Amerika hebben we al talloze gevallen van creditcard problemen gezien

Kredietkaartschulden zijn een steeds groter wordend probleem in de VS. Ontelbare Amerikanen zijn financieel gebonden door hun overmatige bestedingsgewoonten. Creditcards zijn een gevaarlijk gemak voor degenen die de neiging hebben om impulsaankopen te doen.Recente statistieken met betrekking tot creditcardschulden zijn onthutsend. Volgens The Motley Fool Credit Center heeft de totale Amerikaanse consumentenkrediet schuld 1,7 TRILLION dollar bereikt. Gezamenlijk betalen deze kaarthouders meer dan 50 BILLION-dollars aan financieringskosten, elk jaar.

  • Er wordt gezegd dat, op een bepaalde dag, ongeveer 78% van de bevolking van de natie in aanmerking zou komen voor een of andere vorm van krediet. Meer dan 1,3 miljoen van deze kaarthouders zullen elk kalenderjaar een faillissement aanvragen.
  • Creditcardmaatschappijen zijn zo mild als ze het zich kunnen veroorloven om te zijn als het gaat om het uitgeven van nieuwe creditcards en het uitgeven van MILJOENENEN van reclamedollars, elk jaar, het zingen van de lof van hun specifieke aanbod.
  • Ze rekenen op het feit dat de meerderheid van de kaarthouders inderdaad een impulsaankoopgen zal bezitten. Deze bedrijven hopen ook dat kaarthouders die zich aanmelden voor een kredietlijn, die alleen in noodgevallen gebruikt mag worden, zullen toegeven als ze in de verleiding komen om aantrekkelijke koopwaar te kopen.
  • Als u plotseling met creditcard schulden worstelt, zijn er dingen die u kunt doen om uw stress te verlichten en uw balansen te verkleinen. Deze gezond verstand stappen zullen u helpen bij het krijgen van uw credit card schuld, onder controle.

1. Stop met het gebruik van creditcards

dit is de eenvoudigste manier om te beginnen met het verminderen van uw schuld. Ja, u bent nog steeds schuldig aan kosten uit het verleden, maar het knippen van uw kaarten of ze op een veilige plaats opbergen, zal de drang om dingen te kopen die u niet echt nodig hebt, verlichten.

2. Stop nieuwe creditcard aanbiedingen  en bekijk de voorwaarden

Het is altijd verleidelijk om te profiteren van een nieuwe creditcardaanbieding, vooral als deze vooraf is goedgekeurd. U kunt eenvoudig de formulieren verkrijgen die nodig zijn om uw naam te verwijderen van de lijsten met creditcards, door te bellen naar 1-888-5OPTOUT.

3. Betaal altijd meer dan het minimum

Creditcardmaatschappijen bieden niet voor niets lage maandelijkse betalingen aan. Hoe langer het duurt om een saldo af te betalen, hoe hoger hun winstmarge. Op de lange termijn zult u verbaasd zijn over wat voor een besparing dit oplevert.